PEFC bestaat 20 jaar – Bedankt!

PEFC bestaat 20 jaar – Bedankt!

Maak gebruik van het jubileumlogo voor jouw externe communicatie!

30 juni 1999 was de start van onze wereldwijde beweging, het was de datum van oprichting van PEFC door nationale organisaties uit 11 verschillende landen. Dankzij de inspanning van vele betrokkenen werd PEFC al snel het grootste boscertificeringssysteem ter wereld: ondertussen zijn we de grens van 300 miljoen hectare gecertificeerd bos gepasseerd. In 2019 kijken we terug op 20 succesvolle jaren mede dankzij jou en ruim 20.000 gecertificeerde bedrijven en zo’n 1.000.000 boseigenaren.

Wij vieren dit jubileum met het speciale PEFC jubileumlogo “20 jaar PEFC”.

Met de hashtag #20yearsofcaring delen nationale PEFC kantoren, -leden en belanghebbenden wereldwijd via social media hun activiteiten.

Jij kan het jubileumlogo ook gebruiken!

Maak samen met ons en jouw collega gecertificeerde bedrijven en boseigenaren gebruik van deze unieke kans om extra zichtbaarheid te geven aan jouw PEFC-certificering! Als PEFC-gecertificeerd bedrijf kan je dit op eenvoudig wijze doen door het speciale 20-jarig jubileum PEFC logo op jouw online en gedrukte promotiematerialen te gebruiken.

Via de labelgenerator kan je het jubileumlogo in verschillende kleuren en bestandsformaten downloaden (PNG, PDF, EPS). Hieronder kan je de handleiding en het jubileumlogo in diverse PNG bestanden downloaden:

PEFC 20 jaar – Samen maken we het verschil voor morgen!

 

Bij vragen kan je natuurlijk contact met ons opnemen