Een chocolade verpakking

Een chocolade verpakking

Een chocolade verpakking

Product Description:

Lovechock Rocks chocolade, PEFC gecertificeerde verpakking
Lovechock wil niet alleen maar werken met duurzame grondstoffen voor haar chocolade, een duurzame verpakking eromheen is gewoon natúúrlijk.

Lovechock is geboren uit passie. Niet voor niets is de slogan van Lovechock ‘happiness inside’. Tijdens haar reis door Mexico en Brazilië ontdekte Laura de Nooijer de magische kracht van rauwe cacao. Terug in Nederland begon zij met het maken van ‘raw chocolate’ met als resultaat de geboorte van Lovechock in 2008. De Lovechock Rocks met vruchten en noten en de Lovechock Bars met een bite gehuld in een ecoverpakking verleiden sindsdien de consument.

Van het begin af aan wilde Lovechock 100% duurzame grondstoffen voor haar chocoladeproducten, met een eerlijke en goede beloning voor de boeren. Dat ook de verpakking van duurzame ecologische grondstoffen moest worden gemaakt was een logische stap. De keuze voor een PEFC-gecertificeerd karton was dan ook eenvoudig, ook omdat het PEFC-keurmerk rekening houdt met sociaal culturele waardes.

De duurzame PEFC gecertificeerde verpakkingen van LOVECHOCK en LOVECHOCK Rocks zijn ontworpen door PROUDdesign en gemaakt door verpakkingsmaker Remmert Dekker in Wormer.

Tekst: Patricia Dolman, Communicatie PEFC Nederland