09.10.2013 | Vierde groepsmanager voor PEFC

Symaco heeft zich recentelijk ook als groepsmanager aangemeld bij PEFC Nederland. Daarmee zijn er nu vier groepsmanagers in Nederland die het MKB een praktische manier aanbieden om zich PEFC Chain Of Custody te laten certificeren.

Symaco heeft al enige jaren ervaring opgedaan als adviseur voor Chain of Custody certificering in de hout en bouwsector. Als groepsmanager ondersteunt Symaco het MKB bij PEFC Chain of Custody certificering. De volgende vijf bedrijven hebben zich al aangesloten bij het PEFC groepcertificaat van Symaco: Knape Hout B.V., Snel Hout en Rubber B.V., Greenwood International B.V., Vleveka B.V. en STS Timber B.V.

In de 5 jaar dat PEFC met een lokaal kantoor in Nederland aanwezig is hebben zich 4 groepsmanagers aangemeld: De & D Consult, Ingenieursbureau Evan Buytendijk, Bouwbinder B.V., en nu ook Symaco. Bedrijven met minder dan 50 fte en niet meer dan CHF 9 miljoen omzet (<€ 7,35 miljoen) kunnen gezamenlijk onder één groepscertificaat worden gebracht. Het beheer van een groepscertificaat ligt bij een centrale coördinator: de groepsmanager. Deze ziet onder meer toe op de naleving van de PEFC Chain of Custody regels door de groepsleden.

Indien u meer wilt weten over PEFC Chain of Custody certificering of u wilt zich aansluiten bij één van de groepscertificaten kunt u contact opnemen met één van de volgende groepsmanagers:

Symaco
T 025 242 4373 (Ted Wiegman)
www.Symaco.nl
twiegman@symaco.nl

Bouwbinder B.V.
T 010 202 5029 (Wim Arnoldus)
www.bouwbinderdiensten.nl
info@bouwbinder.nl

De & D Consult
T 062 158 3390 (Bert de Jong) of 062 229 0671 (Lut Draye)
www.groepsmanager.nl
info@groepsmanager.nl

Ingenieursbureau Evan Buytendijk
T 055 301 4754
www.evanbuytendijk.nl
info@evanbuytendijk.nl

Een volledig overzicht van de PEFC persberichten in 2013 is hier te vinden.