6e PEFC Chain of Custody groepsmanager
PEFC groepscertificaat IEB groepsmanager

Phylum heeft zich recentelijk aangemeld bij het PEFC-keurmerk als groepsmanager. Daarmee zijn er nu zes groepsmanagers in Nederland die het MKB een praktische mogelijkheid bieden om zich PEFC Chain Of Custody te laten certificeren door een onafhankelijke certificeerder.

PEFC groepscertificaat IEB groepsmanager

In de 7,5 jaar dat PEFC met een lokaal kantoor in Nederland aanwezig is hebben zich tot nog toe zes groepsmanagers aangemeld: [Alitoth] Advies & Projectmanagement, Bouwbinder, DuraCertIngenieursbureau Evan Buytendijk, Symaco en nu ook Phylum.

Bedrijven met minder dan 50 fte in dienst en niet meer dan CHF 9 miljoen omzet (<€ 8,2 miljoen) kunnen  zich aansluiten bij een groepscertificaat. Het beheer van een groepscertificaat ligt bij een centrale coördinator: de groepsmanager. De groepsmanager ziet onder meer toe op de naleving van de PEFC Chain of Custody regels door de groepsleden.
Indien u meer wilt weten over PEFC Chain of Custody certificering of u wilt zich aansluiten bij één van de groepscertificaten kunt u contact opnemen met één van de volgende groepsmanagers:

 

 

23.2.2016