Biodiversiteit en de bouw: help mee!

Built by Nature, een houtbouwinvesteringsfonds in Amsterdam, heeft via zijn Challenge-initiatief subsidie ​​toegekend aan het IMPACTT-project van ASBP, met als doel de transparantie rond de klimaateffecten van beslissingen in de keten van de biobased bouw te vergroten. Als onderdeel van het onderzoek is een korte enquête ontwikkeld om kennis te vergaren bij bedrijven in het bouwsegment.

ASBP, The Alliance for Sustainable Building Products, voert het project uit in samenwerking met PEFC UK, Woodknowledge Wales, Stora Enso, Eurban, TDUK en andere partners het onderzoeksproject uit: ‘Innovative Mapping and Processes to Advance Construction Timber Transparency’ (IMPACTT).

Het doel van het project is om de kloof tussen bouw- en bosbouw te overbruggen, te onderzoeken hoe biodiversiteitsgegevens en bosgegevens aan het PEFC-certificeringssysteem kunnen worden gekoppeld, en de traceerbaarheid en transparantie in de toeleveringsketens van hout te vergroten.

Help mee: vul de enquête in!

Als onderdeel van het project heeft ASBP een korte enquête (Engels, 3 tot 5 minuten) ontwikkeld om de kennis in de bouwsector over duurzame bosbouw te peilen. We nodigen je uit deze korte enquête in te vullen.

Je kunt er van verzekert zijn dat alle informatie die je in de vragenlijst invult strikt vertrouwelijk zal worden behandelt. Op geen enkel moment zal jouw identiteit of de naam van jouw organisatie openbaar worden gemaakt. Het onderzoeksrapport zal zich richten op de verzamelde antwoorden en eventuele gegeven voorbeelden zullen worden geanonimiseerd.

Informatie

Blijf op de hoogte over duurzaam bosbeheer

Ja, ik wil op de hoogte blijven middels de nieuwsbrief. Ik zit nergens aan vast, uitschrijven kan altijd. Klik op de knop om je in te schrijven.