16 februari openbare Tomorrow’s Timber Talk in Driebergen

Je bent welkom op donderdag 16 februari bij een openbare Tomorrow’s Timber Talk over de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen met hout en houtproducten. Je wordt bijgepraat over duurzaamheid, gezondheid en de diversiteit aan mogelijkheden met hout, met name op het gebied van de laatste “Mass Timber” waarmee hout een serieuze vervanger is van niet-biobased materialen als beton en staal.

De lezing wordt gegeven door Pablo van der Lugt, houtbouw en biobased expert en schrijver van het boek De Houtbouw Revolutie. De lezing is bedoelt voor architecten, ontwerpers, bouwers, particulieren, beleidsmakers en ontwikkelaars in de bouw.

De Talk wordt georganiseerd door Anne Laros Architectuur en vindt plaats in Cultuurhoek te Driebergen, waar tevens het atelier van Anne Laros Architectuur zich bevindt. Anne zal de lezing starten met een introductie en er zal werk te zien zijn. Na de lezing is er de mogelijkheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje, ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van het bureau.

WAT NEEM JE MEE VAN DE MIDDAG?

het principe van biobased bouwen; de laatste ontwikkelingen van prefab mogelijkheden en voordelen van Mass Timber;

  • de toepassingsmogelijkheden van de laatste generatie houtproducten;
  • de duurzaamheidsvoordelen, o.a. milieu-impact en circulariteit;
  • de voordelen voor een gezonde leefomgeving;
  • de toekomst: wat is er nodig voor een “houtbouw revolutie”

Deelnemers van de lezing ontvangen o.a. het boek De Houtbouw Revolutie, uitgegeven door MaterialDistrict. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Programma donderdag 16 februari:
16:00u inloop (hapjes en drankjes)
16:30u opening van Anne Laros (10min)
16:40u Lezing Pablo van der Lugt (1,5u)
18:10u Einde lezing en mogelijkheid tot napraten (hapjes en drankjes).

Geïnteresseerd?

Meld je aan voor de Tomorrow’s Timber Talk op donderdag 16 februari 16.00 uur in het Cultuurhoek te Driebergen (Engweg 14).

Meld je aan!

Voor architecten: De Tomorrow’s Timber Talks zijn erkende en geregistreerde PBO (CPD) trainingen bij het Bureau Architecten Register.