Consultatie en webinar over de nieuwe PEFC EUDR DDS standaardmodule
PEFC EUDR

Er is nog een maand de tijd om feedback te geven op de nieuwe PEFC EUDR DDS standaardmodule: de consultatie is tot 7 mei. Voor een introductie over deze nieuwe module kan je de opname bekijken van het webinar op 27 maart jl. of je kan deelnemen op 24 april a.s. aan het volgende PEFC webinar.

We hebben de PEFC EUDR Due Diligence System (DDS) ontwikkeld om de PEFC Chain of Custody-gecertificeerde bedrijven te helpen bij het voldoen aan hun EUDR-verplichtingen.

De vrijwillige module kan eenvoudig worden geïntegreerd binnen de huidige PEFC Chain of Custody-processen waarbij bedrijven op productgroep niveau beslissen of zij de ST 2002 Chain of Custody DDS implementeren of deze vervangen door de PEFC EUDR DDS.

Vul dit formulier in om de link naar de concept standaardmodule te ontvangen.

PEFC EUDR

Een inleiding tot de PEFC EUDR DDS standaardmodule

Op 27 maart hebben we een webinar gehouden om de PEFC EUDR DDS module te introduceren en vragen te beantwoorden. Honderden geïnteresseerden waren aanwezig, waaronder Chain of Custody-gecertificeerde bedrijven en certificeringsinstanties, die de PEFC EUDR-experts tientallen vragen stelden. We zullen binnenkort ons PEFC EUDR FAQ-document bijwerken om de belangrijkste vragen met antwoorden te publiceren die we tijdens het webinar hebben ontvangen.

Als je het webinar hebt gemist, op 24 april a.s. is er een nieuwe sessie om 10:00 en 16:00 uur. Het webinar duurt een uur en er is gelegenheid om vragen te stellen. Let op: inschrijving voor één van de twee webinars is voldoende.

Je kunt ook de opname van ons webinar op 27 maart jl.  hier bekijken:

De consultatie

Openbare consultaties zijn een essentieel onderdeel van het ontwikkelingsproces van onze standaarden. Hier kunt je de concept standaardmodule lezen en jouw feedback geven. Elke gemaakte opmerking krijgt een antwoord.

De consultatie loopt tot 7 mei. Vul dit formulier in om de link naar de concept standaardmodule te ontvangen.

Verdere informatie