Drukte op Houtpaviljoen
Het Houtpaviljoen 2015 eerste dag

De eerste dag van de BouwBeurs is op het Houtpaviljoen ‘Bouwen op Hout!’ bijzonder succesvol verlopen. Het was er de hele dag ronduit druk. Het Houtpaviljoen in Hal 10 is nog tot en met aanstaande vrijdag te bezoeken.

Het Houtpaviljoen 2015 eerste dag

Op het Houtpaviljoen trekt een eikenhouten constructie van fabrikant Assinkhout die tot aan het dak van de Jaarbeurs reikt, direct de aandacht. Voortdurend staan beursbezoekers in het gangpad stil om er eens goed naar te kijken. Ook de twee grote houten ballen, gemaakt door Houtdraaierij Doornekamp in Waddinxveen, springen in het oog. Datzelfde kan gezegd worden van een houtbouwconstructie gemaakt van gelamineerde vurenhouten bouwelementen van producent Nordlam, in Nederland vertegenwoordigd door Scantimber.
Maar het Houtpaviljoen biedt nog veel meer. Bezoekers laten zich gretig informeren over de voordelen en kenmerken van het PEFC-keurmerk, de advies- en certificeringstrajecten plus opleidingen van Ingenieursbureau Evan Buytendijk, de mogelijkheden van Maleisisch hardhout uit duurzaam beheerde bossen (MTC en het door PEFC geaccepteerde Maleisische keurmerk MTCC ), het Houtcollectief dat op een creatieve manier problemen oplost van de Nederlandse houthandel en houtverwerkende industrie en over het aanbod van vakblad Houtwereld als het gaat om nieuws in print en digitaal.

Het Houtpaviljoen wordt gesteund door 63 ondernemingen en organisaties uit de houtsector.

Kom langs in Hal 10, stand E011-E017.
Informatie: website www.houtpaviljoen.nl.

Het Houtpaviljoen 2015

10.02.2015