Een Geluidsscherm bij Ypenburg
PEFC geluidsscherm Wijma

PEFC geluidsscherm Wijma

In 1975 werd gestart met het testen van geluidsschermen, o.a. langs het bekende A13 traject Rotterdam Overschie. Tot op de dag van vandaag zijn geluidsschermen onderdeel van het landschap. Niet alleen langs de A13, maar door heel Nederland heen.

Bij de start in 1975 werd bij het plaatsen van geluidsschermen alleen naar de functie gekeken, sindsdien is het zeer belangrijk dat geluidsschermen ook aansluiten op het landschap. Hout is zeer geschikt voor geluidsschermen. Neem bijvoorbeeld de geluidsschermen langs de A13 bij Ypenburg. Deze zijn van duurzaam PEFC gecertificeerd hout gemaakt en geven van nature een natuurlijk en warm uitzicht voor de automobilist. PEFC gecertificeerd geluidsscherm, Wijma
Hout is milieuvriendelijk, CO2 neutraal materiaal en is met het PEFC-keurmerk ook gegarandeerd hernieuwbaar. Bovendien is PEFC gecertificeerd hout verkrijgbaar in vele variëteiten zowel van tropische als Europese origine en dus prima inzetbaar voor geluidswanden. PEFC gecertificeerd geluidsscherm, Wijma

PEFC gecertificeerd duurzaam hout gebruiken in projecten doen we gewoon in Nederland. Alleen al in Nederland zijn meer dan 1200 bedrijven PEFC Chain of Custody gecertificeerd en kunnen duurzaam hout en houtproducten leveren. Daar mogen we best trots op zijn! Het specificeren van hout uit duurzaam PEFC gecertificeerde bossen in aanbestedingen is eenvoudig, de levering ook. Doen dus!

Koninklijke Houthandel Wijma is PEFC Chain of Custody gecertificeerd. Meer informatie is te vinden op de website van Koninklijke houthandel Wijma.

PEFC geluidsscherm Wijma

12.10.2015