Een toekomst met bos, hout en papier: Hou(t) van PEFC

PEFC Een toekomst met hout kat_groot

Heb je er wel eens over nagedacht welke producten zouden verdwijnen als er geen bossen meer zijn? Zonder bossen zullen we geen producten van hout en papier hebben, zoals stoelen, verpakkingen, wc-papier, vloeren; zelfs gebouwen zijn gemaakt met hout. 

Hou(t) van PEFC_groot

De beste manier om bossen te beschermen en te behouden is door ze duurzaam te beheren. Duurzaam beheerde bossen blijven ons voorzien van het meest duurzame, hernieuwbare en recyclebare multifunctionele materiaal op aarde: hout.

Het PEFC logo op producten van hout en papier geeft de verzekering dat de grondstof ervoor uit duurzaam beheerde bossen afkomstig is.

Op deze duurzame dinsdag lanceert PEFC Nederland vijf korte ‘Hou(t) van PEFC’ animaties van 27 seconden om het belang van duurzaam bosbeheer te onderstrepen. Op een eenvoudige wijze wordt in beeld gebracht hoe ‘een toekomst zonder bos, hout en papier’ eruit zou zien.

Hou(t) van PEFC. Het keurmerk voor duurzaam bos, hout en papier. Voor nu en in de toekomst. Helpt u mee aan duurzaam bosbeheer? Koop PEFC-gecertificeerde producten!

U kunt de animaties via YouTube op uw website plaatsen.

01.09.2015