Geef uw mening over de PEFC Chain of Custody Standaard
Plaatmateriaal met PEFC logo

PEFC roept iedereen op om voor 3 juli a.s. commentaar te geven op de PEFC Chain of Custody Standaard. Uw mening wordt gewaardeerd en gebruikt bij de herziening van de PEFC Chain of Custody Standaard.

Plaatmateriaal met PEFC logo

Het doel van de publieke consultatieronde van PEFC is om te identificeren wat verbeterd kan worden met de kennis van vandaag in de PEFC Chain of Custody. In de Standaard staan onder andere regels voor interne procedures voor inkoop, verkoop, certificaatcontrole, interne audits en administratie voor bedrijven die PEFC-gecertificeerde hout-/papierproducten verwerken of verhandelen en deze met het PEFC-keurmerk verkopen. Iedereen, publieke, private sector en Ngo’s, kan commentaar geven. Ook bedrijven, adviseurs, groepsmanagers, certificeerders en accreditatiebureau’s die ervaring hebben met de PEFC Chain of Custody Standaard worden van harte uitgenodigd.

De Werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers van hout- en papier verwerkende en handelende bedrijven, klanten, consumenten, maatschappelijke organisaties en nationale PEFC-kantoren, zal uw commentaar gebruiken bij de herziening van de huidige PEFC Chain of Custody Standaard. De leden van de Werkgroep hebben zich vrijwillig aangemeld en komen uit alle hoeken van de wereld.

De PEFC Chain of Custody Standaard, gelijk andere PEFC Standaarden, wordt één keer in de vijf jaar herzien. Maak daarom gebruik van de gelegenheid en geef uw mening. U kan uw commentaar tot 3 juli a.s. via dit online systeem geven.

De huidige PEFC Chain of Custody standaard is beschikbaar in:

Op de hoogte blijven van de herziening van deze en andere PEFC-Standaarden?

  • Schrijf u dan in voor de speciale Standaardherziening-Nieuwsbrief (Engels)
  • Bekijk onze speciale website over alle huidige herzieningen (Engels)
  • Neem deel aan het PEFC Duurzaam Bosbeheer Deskundigenforum (Engels)

 

13.06.2016