Houtpaviljoen wint outstanding award

Het Houtpaviljoen opgetrokken op 200 vierkante meter tijdens de BouwBeurs 2019 was een enorm succes mede dankzij de sympathisanten uit het houtvak. Het paviljoen ontving vele bezoekers en kreeg ‘De Outstanding Award’ van de Jaarbeurs.

Dit jaar reikte de Jaarbeurs voor het eerst ‘De Outstanding Award’ uit. Het Houtpaviljoen ontving de award omdat het paviljoen de aantrekkelijkste stand was die de bezoekers samenbracht op de BouwBeurs. Volgens de Jaarbeurs paste de verzamelstand van het houtvak naadloos aan bij het thema van de BouwBeurs: “Tijd om de krachten te bundelen”.

Het initiatief van de Houtpaviljoen-partners om tezamen met het brede houtvak het gebruik van hout in de bouw op de beursvloer te promoten was een enorm succes. Dankzij de steun van ruim vijfentachtig bedrijven en organisaties was de derde editie van het Houtpaviljoen dit jaar opnieuw groter en op 200 vierkante meter opgetrokken, met daaraan toegevoegd een toren in entree west.

De partners en initiatiefnemers van het Houtpaviljoen collectief ‘Bouwen op Hout’ bedanken alle sympathisanten voor hun bijdragen om hout op de kaart te zetten op de beursvloer tijdens de BouwBeurs.

De partners en initiatiefnemers van het Houtpaviljoen op de BouwBeurs zijn:
Patrick Assink (Assink Hout), Niels Peltenburg (Scantimber / Hasslacher), Maarten Willemen & Patricia Dolman (PEFC-keurmerk), Marleen van Herwijnen (vakblad Houtwereld), Evan Buytendijk (IEB), Jurgen de Vries (MTCC), Gopinathan Tanikudy (MTC) en Maarten van de Voort (Het Houtcollectief).