Kom ook naar het Houtpaviljoen op de BouwBeurs
Het Houtpaviljoen

Ruim 60 sympathisanten voor het Houtpaviljoen ‘Bouwen op Hout’!

Het Houtpaviljoen

Meer dan 60 bedrijven sponsoren het spontane initiatief van een achttal bedrijven en organisaties om het Houtpaviljoen te bouwen op de BouwBeurs in Utrecht van 9 tot en met 13 februari a.s. Ook u bent van harte welkom in het Houtpaviljoen.

De spontane actie van de acht initiatiefnemers om het Houtpaviljoen in 2 maanden tijd te organiseren en te bouwen op de BouwBeurs wordt ondersteund door meer dan 60 sympathisanten. De initiatiefnemers waarderen de steun van de sympathisanten en de namen van deze bedrijven zullen dan ook een bijzondere plaats krijgen in het Houtpaviljoen.

Ook u bent van harte welkom op het Houtpaviljoen in hal 10, stand E011-E017. In het Houtpaviljoen kunt u inspiratie op doen over hout en wordt u geïnformeerd over het meest natuurlijke bouwmateriaal. De naam van het Houtpaviljoen is ‘Bouwen op Hout!’, want hout is betrouwbaar, flexibel, gevarieerd, hightech en milieuvriendelijk bouwmateriaal van hoge kwaliteit. Tijdens uw bezoek aan de BouwBeurs kunt u het Houtpaviljoen niet missen, het is natuurlijk te herkennen aan het duurzame bouwmateriaal hout.

het houtpaviljoen BouwBeurs Hal 10, stand E011-E017

De BouwBeurs is onderdeel van de eerste editie van de Week van de Bouw van 9 tot en met 13 februari. Vijf dagen waarin alle schakels van de bouw en vastgoed elkaar vinden in Utrecht. De Week is een combinatie van vakbeurzen, gala, award uitreikingen, netwerkbijeenkomsten, festivals en congressen. Elke doelgroep binnen de bouw en vastgoed krijgt hiermee zijn eigen gespecialiseerde evenement.

De BouwBeurs is geopend van 09.30 uur tot en met 17.30 uur van maandag 9 februari tot en met vrijdag 13 februari. Op donderdag 12 februari is er een avondopening tot en met 20.30 uur.

Op donderdagmiddag/-avond is er een bruisende Houtborrel in het Houtpaviljoen vanaf 15.30 uur.

De initiatiefnemers van het Houtpaviljoen zijn bedrijven en organisaties uit het houtvak in zowel Nederland als daarbuiten, te weten Assinkhout, Scantimber/Nordlam Nederland, PEFC Nederland, het Houtcollectief, Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB), Malaysian Timber Certification Council (MTCC), de Malaysian Timber Council (MTC) en het  vakblad Houtwereld.

De sympathisanten van het Houtpaviljoen ‘Bouwen op Hout!’:

Ook u bent welkom in het Houtpaviljoen op de BouwBeurs. Registreer u hier.

4.02.2015