Laatste kans voor deelname Houtpaviljoen

Een groep van 72 houtbedrijven steunt het succesvolle Houtpaviljoen, dat van 4 tot en met 8 februari 2019 opnieuw wordt opgebouwd op de BouwBeurs. Wie ook op deze verzamelstand van circa 200 m2 – samen met de acht originele founders – wil exposeren of het initiatief om het gebruik van hout in de bouw te promoten wil steunen, kan zich nu nog melden. 

Met als titel ‘Bouwen op Hout!’ maken de acht founders (waaronder Houtwereld) middels het Houtpaviljoen een vuist op de BouwBeurs.

Net als in 2015 en 2017 doen wij dit in februari 2019 samen met een groot aantal ondernemingen en organisaties.

Belangstellenden kunnen zich intekenen voor de sponsorpakketten Gold, Silver of Proud. Alle info is te vinden op Houtpaviljoen.nl.

Het Houtpaviljoen 2019 wordt opgetrokken in Hal 10 op stand F.010.
Op donderdag 7 februari verzorgen we daar de bekende en altijd drukbezochte Houtborrel.

Acht founders
Het is inmiddels de derde keer dat het Houtpaviljoen zijn opwachting maakt op de BouwBeurs  Dit is te danken aan de inspanningen van een groep founders.

Dat zijn: Patrick Assink (Assinkhout), Niels Peltenburg (Scantimber/Hasslacher), Maarten Willemen & Patricia Dolman (PEFC Nederland), Evan Buytendijk (IEB), Jurgen de Vries (MTCC en MTCS), Maarten van de Voort (Het Houtcollectief) en Marleen van Herwijnen van het vakblad Houtwereld.

Mede-exposanten
Wie een Gold-pakket afneemt, wordt mede-exposant op het Houtpaviljoen.

De huidige Gold-exposanten zijn: Anker Stuy Verven, Construsoft, DTS-Timber, Europly Woodproducts, Gooskens Hout / Mevo, Het Wapen, Heuvelman Hout, Houtdirect.nl, Houtwerf Zoeterwoude, HWZ International, Lambert van den Bosch, Lemahieu Groep, Marwood Ltd / Cape Cod, Okoumé.info, Stora Enso Timber DIY Products en Ztyl Houten Sierlijsten.

Meer informatie: www.houtpaviljoen.nl

Op deze website treft u ook een overzicht aan van alle Proud-sponsoren die hun schouders zetten onder het Houtpaviljoen.

PEFC is een van de originele founders van het Houtpaviljoen om het gebruik van hout in de bouw te promoot.

Artikel geschreven door Marleen van Herwijnen, hoofdredacteur Houtwereld.