Nieuw jasje voor PEFC
PEFC kleurenpallet huisstijl

Vanaf vandaag heeft PEFC een nieuw ‘gezicht’. Naast de nieuwe huisstijl is de website geheel in een nieuw jasje gestoken.

In de afgelopen tijd is er gewerkt aan een nieuwe huisstijl en website. Het ontwerp van de website sluit aan op de nieuwe huisstijl: een frisse energieke uitstraling met kleur, beelden van bos en mensen o.a. aan het werk in hun vakgebied en natuurlijk illustraties van diverse soorten bomen. Het kleurenpalet is geïnspireerd op de kleuren uit de natuur: de groen kleuren van naald en blad, het blauw van de frisse lucht, het geel van de warme zon aangevuld met licht grijsgroen en rood van de bloesem.

Op de homepagina vind de bezoeker nog steeds de nieuwsberichten en de toegang tot de internationale PEFC database waarin alle gecertificeerde bedrijven en boseigenaren gevonden kunnen worden. Daarnaast is er algemene informatie over duurzaam bosbeheer, de unieke punten van PEFC en de voordelen voor gebruikers. Tevens is er gerichte informatie over wat certificering betekent voor de boseigenaar, ondernemer of inkoper.

Er is ook aandacht voor de projecten en producten van de PEFC-gecertificeerde ondernemingen. Deze variëren van een compleet bouwproject tot en met consumentenverpakking.

Het PEFC logo dat je bijvoorbeeld op verpakkingen ziet staan welke gemaakt zijn van PEFC-gecertificeerde materialen, blijft natuurlijk onveranderd.

Een website is een project dat nooit klaar is, het is een continue proces. In de komende tijd zullen we nog verdere vernieuwingen en verbeteringen doorvoeren. Indien je suggesties hebt horen wij dat graag van je.

We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen! Het adres is natuurlijk hetzelfde gebleven: www.pefc.nl.