Nieuwe voorzitter voor PEFC International
Peter Lathem Chair of PEFC Internationals 2016-2018

Peter Latham is tijdens de 21e jaarvergadering van PEFC International in Bali (Indonesië) gekozen tot nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur.

“Ik wil graag iedereen bedanken voor de ontvangen steun. Ik kijk ernaar uit om uw voorzitter te zijn,” aldus Peter Latham na zijn verkiezing. “Voor mij is onze grootste kracht dat wij werkelijk allemaal leden zijn van dezelfde familie, de PEFC familie. Hoewel we een succesvolle periode achter ons laten met aanzienlijke groei in gecertificeerd bosareaal, groei in aantal leden en opname in aanbestedingen en opdrachten, hebben we nog steeds uitdagingen voor ons liggen welke we samen aan moeten gaan.”

“Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Peter in zijn nieuwe rol als voorzitter,” zegt Ben Gunneberg, CEO van PEFC International naar aanleiding van de verkiezing door de leden tijdens de jaarvergadering. “Peter brengt geweldig veel kennis en ervaring mee. Niet alleen is hij sinds 2011 lid van de Raad van Bestuur en was hij voorzitter van PEFC in Groot Brittannië, tevens leidt hij een van de oudste en meest gerespecteerde Britse houthandels, het bedrijf James Latham PLC dat in 1757 is opgericht. Zijn kennis en expertise zal van onschatbare waarde zijn voor onze organisatie terwijl wij voorwaarts gaan met de PEFC visie: een wereld waarin mensen bossen duurzaam beheren.”

Peter Latham chair PEFC International