Op vakantie aan het water bij Amsterdam
De Poort van Amsterdam, Interfaca, PEFC gecertificeerd

Wie wil niet op vakantie aan het water op een park met uitgebreide faciliteiten als een binnenzwembad, wellness, café-restaurant en een indoor speeltuin?

Resort De Poort van Amsterdam ontworpen door W3 Architecten en Ingenieurs heeft al deze mogelijkheden. In oktober 2015 ging de eerste paal de grond in op de locatie aan het IJsselmeer. Dat werd met vereende krachten gedaan doordat vele aan de touwen van een klassieke heistelling met houtenpalen hingen. De bouw gaat voorspoedig, een appartement of woning kan vanaf augustus 2016 gehuurd worden. Reden voor de officiële opening in die maand door de drie directeuren Vos, Wim en Wouter en vader Vos, van opdrachtgever EuroParcs waar het Resort onder valt.

Naast de luxe recreatiewoningen die worden gebouw op de Poort van Amsterdam staan ook drie appartementencomplexen op het terrein. De VäriWood gevelbekleding van de appartementen bestaat uit twee types, Zweeds rabat en channelsiding, uitgevoerd in drie kleuren. Het totale oppervlakte van de gevelbekleding is 1.800 m². De gevelbekleding met 15 jaar garantie op het hout en het verfsysteem is PEFC-gecertificeerd. De gevelbekleding is geleverd en aangebracht door Interfaca. Interfaca is PEFC Chain of Custody gecertificeerd.