PEFC is op zoek naar het mooiste bospaadje van Nederland
PEFC mooistebospaadje

In een tijd waarin we allemaal druk, online en social zijn, is het heerlijk om daar soms uit te stappen met een wandeling of fietstocht in de bossen. PEFC wil Nederland uitdagen erop uit te trekken en op zoek te gaan naar het mooiste bospaadje van Nederland. Iedereen kan meedoen aan de wedstrijd, zowel kinderen als volwassenen.

DEEL JOUW MOOISTE BOSPAADJE MET #MOOISTEBOSPAADJE EN WIN MOOIE PRIJZEN

Maak een foto van jouw mooiste bospaadje en plaats deze op Facebook, Twitter of Instagram, met de hashtag #mooistebospaadje (of upload je foto op mooistebospaadje.nl). Jouw foto wordt dan gepubliceerd op www.mooistebospaadje.nl en je dingt automatisch mee aan de wedstrijd. Ook kinderen kunnen meedoen.

WIN EEN VAKANTIE IN EEN BOOMHUT, HOBBIT WONING OF EFTELING

Er zijn mooie prijzen te winnen voor volwassenen én kinderen:

Voor volwassenen:
1e prijs vakantieweek in een boomhut, 2e prijs vakantieweekend in een boomhut en 3e prijs is een dagbezoek de Efteling.

Voor kinderen:
1e prijs overnachten in de Efteling, 2e prijs midweek in een Hobbit woning en 3e prijs is een dagbezoek de Efteling.

MEEDOEN KAN T/M 5 JUNI, DAARNA WORDEN DE NOMINATIES BEKEND GEMAAKT

Vanaf nu kan iedereen meedoen. De actie loopt tot en met Wereldmilieu Dag 5 juni waarna de jury een selectie maakt van 20 foto’s: 10 in de categorie volwassenen en 10 in de categorie jeugd (tot 18 jaar). Deze wordt bekend gemaakt op 21 juni. Uit deze selecties worden de winnaars gekozen (1e, 2e en 3e prijs) van beide categorieën en die worden op 5 juli bekend gemaakt tijdens de opening van de tentoonstelling.

PRIJSUITREIKING OP DE OPENING VAN DE TENTOONSTELLING

De winnaars in zowel de categorie volwassenen als jeugd gaan gefotografeerd worden op hun mooiste bospaadje door de bekende fotograaf Sven Menschel. De beelden worden op groot formaat tentoongesteld. Op 5 juli worden de genomineerden uitgenodigd voor de opening van de tentoonstelling én de prijsuitreiking van het mooiste bospaadje van Nederland.

HET MOOISTE BOSPAADJE IS EEN IDEE VAN PEFC™

PEFC is hét internationale onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer, want bossen zijn belangrijk voor mensen, dieren en planten. Daarom koesteren wij de bossen. Het uiteindelijke doel van PEFC is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.

Kijk voor meer informatie op de website van het #mooistebospaadje.