Webinar over PEFC EUDR DDS standaardmodule

Op 27 maart en 24 april houden we een speciaal informatie webinar om de nieuwe PEFC EUDR DDS standaardmodule te introduceren en jouw vragen te beantwoorden.

We hebben de nieuwe PEFC EUDR Due Diligence System (DDS) standaardmodule ontwikkeld om onze PEFC Chain of Custody-gecertificeerde organisaties te helpen bij het voldoen aan hun EUDR-verplichtingen. Op dit moment is er een openbare raadpleging die loopt tot 7 mei a.s. Tijdens de openbare raadpleging kan iedereen het concept lezen en opmerkingen plaatsen. Het webinar wordt georganiseerd om je de gelegenheid te geven om vragen te stellen.

Het webinar vindt plaats om 10.00 en 16.00 uur. Het webinar duurt een uur en omvat een sessie met open vragen en antwoorden.

Inschrijving voor slechts één webinar is voldoende.

Kan je op 27 maart er niet bij zijn? Schrijf je dan in op 1 van de webinars op 24 april:

 

De PEFC EUDR DDS

Eenvoud is een sleutelbegrip geweest tijdens de ontwikkeling. Ons doel is om een ​​systeem te bieden dat eenvoudig kan worden geïntegreerd binnen de huidige PEFC Chain of Custody processen, waarbij bedrijven op productgroep niveau beslissen of zij de PEFC Chain of Custody DDS (ST 2002) implementeren of deze vervangen voor de PEFC EUDR DDS module.

Voor meer informatie