Coffee-to-go cup

Coffee-to-go cup

Papieren koffiebekers, PEFC gecertificeerd
Coffee-to-go cup

Product Description:

Coffie cups, PEFC gecertificeerd
Of het nu een gewone koffie is, een cappuccino of een espresso, in Nederland drinken we bijna 2,5 kop koffie per persoon per dag.

Nederlanders zijn een van de grootste koffiedrinkers ter wereld. Koffie drinken is een onderdeel van het dagelijks leven: het is een moment van rust of gezellig samenzijn. Voor het overgrote deel wordt de koffie thuis of op het werk geconsumeerd, maar de coffee-to-go is in Nederland ook groeiende.Op steeds meer plekken, in met name steden, zijn coffee-to-go shops te vinden. Daar de consument eist dat niet alleen de koffie, maar ook de kwaliteit van de verpakking goede duurzame eigenschappen moet hebben, is het niet verwonderlijk dat steeds vaker duurzame, oftewel eco paper cups, zoals de BioWare paper cups, worden gebruikt voor de coffee-to-go.

De BioWare cups zijn gemaakt van PEFC-gecertificeerd materiaal. Het PEFC-keurmerk is onderdeel van het ontwerp van de BioWare paper cups.

De producent van de BioWare paper cups Huhtamaki is PEFC-gecertificeerd. Meer over de Product Excellence Award kunt u hier lezen.

Tekst: Patricia Dolman, Communicatie PEFC Nederland